miercuri, 8 septembrie 2010

Kitchen Style. Kitchen Inspiration.

Bucataria este, poate cea mai personala dintre toate camerele casei tale. Este spatiul in care iti petreci un timp placut, relaxant alaturi de intreaga familie. Drept urmare organizarea ei poate deveni unul dintre cele mai dificile misiuni ale unei "gospodine".

Bucatarie este o zona generoasa pentru modificari, o zona dinamica. Merita sa experimentati mobilierul negru, simplu si suplu, care ii modifica usor functiunea, atribuindu-i o tenta subtila si sofisticata. Descoperiti negrul dincolo de ea iar alegerea lui va fi una extrem de personala, dar nu uita sa accesorizezi spatiul cu elemente decorative deosebite.





Daca preferi un decor traditional iti recomandam sa achizitionezi perdele cu imprimeuri florale, fructate sau cele brodate. Ca si culori alege nuante vii. In ceea ce priveste accesoriile, nu iti putem recomanda decat cele mai frumoase si adorabile obiecte de la Les Objets, si anume:







Aranjeaza suporturile de condimente pe sortimente, astfel incat pe fiecare sertar sa se afle o singura categorie de produs. Pune-le pe cele mai utilizate pe randul din fata al dulapului- in cazul in care ai un sertar in apropierea aragazului depoziteaza acolo toate sticlele/borcanele mici care contin condimentele pe care le utilizezi frecvent- insa nu uita sa schimbi aceste condimente odata la 6luni :-).

Daca bugetul iti permite poti inlocui si echipamentele electronice/ electrocasnice, astfel incat acestea sa ofera un aspect revigorant spatiului tau (portocaliu, rosu, verde).


Si nu uita! Fiecare bucatarie trebuie sa aiba ceva verde crud!


Obiectele prezentate in acest articol pot fi achizitionate de la Les Objets.
Va asteptam!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu