luni, 20 iunie 2011

Dragi Cititori,

A trecut ceva timp de când nu am mai postat nimic pe acest blog numit şi “colţişor de idei” Les Objets.

În ultima perioadă ne-am axat mai mult pe alte “trebuşoare” care au avut legatură cu partea administrativă a businessului, dar de acum înainte toate atenţia noastră se îndreaptă către VOI! Da, îmi permit să folosesc pronumele personal, VOI pentru că stiu că în viitorul apropiat vom crea o relaţie de prietenie. Împreună vom forma echipa Les Objets!

Ne dorim ca acest blog să fie un colţ de linişte, dar plin de culori, rafinament şi eleganţă, un colţ în care să prezentăm idei despre frumuseţea amenajărilor interioare, ca apoi fiecare dintre voi să găsiţi stilul potrivit şi să creaţi ACASA din casa în care trăiţi.

Pentru că trăim în era tehnologiei şi a vitezei, am decis să folosim toate (aproximativ toate) canalele online, accesibile oricui. Ne-am “dotat” cu diferite gadget-uri pentru a fi aproape de voi, şi la dispoziţia voastră de oriunde şi oricând! Asta nu este din semn de disperare ci din respect pentru fiecare, niciodată nu ştii de ce ai nevoie la dimineaţa J mai ales că deocamdată prezenţa noastră este doar online.

Aşadar, ne găsiţi pe:


Oricare din cele de mai sus ai accesa, ne găseşti tot pe noi, Andrea K. si Andrea G., pregătite să vă răspundem la întrebări sau să vă oferim cea mai bună alegere pentru un cadou în materie de accesorii pentru decoraţiunile interioare şi să vă sfătuim cu cele mai bune, (uşor de pus în practică şi accesibile din punct de vedere financiar) idei pentru amenajările interioare.  

Aşteptăm deci, cu interes feedback de la voi, deoarece numai astfel putem crea şi oferi exact produsele şi serviciile de care aveţi nevoie.

Vă aşteptăm cu drag să devenim PRIETENI!

Succese Maxime,

Andrea G.